Přejít na navigaci (přeskočit obsah)

Detail článku

GE Additive mění název na Colibrium Additive

Aditivní technologie
3. 5. 2024 11:00
Čtenářů: 1108
📢 Tiskové prohlášení:
Od 25. dubna se společnost GE Additive mění na Colibrium Additive – a GE Aerospace company.

 

 

 

Koncem roku 2016 byla založena společnost GE Additive (nyní Colibrium Additive) jako součást divize GE Aerospace’s Propulsion & Additive Technologies (PAT). Dnes je již důvěryhodným partnerem a výrobcem průmyslových kovových 3D tiskáren, kovových prášků a poskytovatelem služeb pro rostoucí základnu zákazníků napříč všemi průmyslovými odvětvími.

 

„I když měníme naše jméno, zachováváme důraz na naše zákazníky, kvalitu a spolehlivost. I nadále budeme lídrem průmysl aditivní výroby,“ řekl Alexander Schmitz, generální ředitel Colibrium Additive.

 

 

Tahoun aditivního průmyslu

 

Colibrium Additive je složený název, který zahrnuje slova „colaborative = spolupráce“ a „equilibrium = rovnováha“. Odráží odbornost společnosti, podporu zákazníků po celou dobu osvojování a využívání aditivních technologií a poskytování spolehlivých výrobních výstupů.

 

 

Nové jméno Colibrium Additive také zdůrazňuje přístup společnosti, která se snaží být lídrem aditivního průmyslu – ať už jde o vzdělávání regulačních orgánů, partnerství s akademickou sférou a podporu nové generace talentů. Jako osvědčený partner v aditivním průmyslu bude společnost i nadále nabízet důvěryhodné, vyvážené názory a pragmatismus, zatímco se průmysl vyvíjí a zažívá změny.

 

„Byli jsme připraveni na změnu. GE, která se stala třemi samostatnými společnostmi, poskytla ideální příležitost k úpravě naší firemní identity,“ řekl Shaun Wootton, vedoucí komunikace ve společnosti Colibrium Additive. „Naše nové jméno a identita značky jsou moderní a dynamické. Oba byly navrženy tak, aby odrážely naše zaměření a hodnoty společnosti, tempo změn v aditivním průmyslu a zároveň odpovídaly celkové identitě značky GE Aerospace,“ dodal.

 

Konec značek Concept Laser a Arcam EBM

 

V rámci přechodu značky budou vyřazeny starší značky Concept Laser a Arcam EBM. Značky byly původně jmény společností, které GE získala v listopadu 2016. Následně byly používány jako produktové značky strojů GE Additive.

 

 

Úprava značky AP&C

 

Výrobce kovových prášků AP&C, patřící pod Colibrium Additive, sídlící v Montrealu, také prošla drobnou úpravou značky s novým barevným provedením, upraveným logem a podtextem “a Colibrium Additive company”, který odpovídá schématu značky GE Aerospace.

 

 

 

Marketingová kampaň značky

 

Pro představení značky Colibrium Additive začala v květnu globální marketingová kampaň, která bude probíhat do prosince. Zpočátku se kampaň zaměří na obchodní média a LinkedIn, následně se rozšíří na další mediální platformy a kanály.

 

 

V rámci zavádění značky Colibrium Additive také spustilo nové webové stránky, které se budou vyvíjet v průběhu nadcházejících měsíců před veletrhem RAPID + TCT. Podobně budou upraveny webové stránky AP&C.

 

 

 


Copyright Misan s.r.o. 2002 - 2024
Misan s.r.o.
Ke Vrutici 1795
289 22 Lysá nad Labem
+420 325 551 440
+420 325 551 062
+420 325 552 924
+420 602 311 796 (hotline servis)
lysa@misan.cz